Om V&S Design

Vi er en lille familie drevet firma, som producere kvalitets produkter i vores lille værksted i Grønbjerg mellem Give og Billund. Det hele startede tilbage i 2007 med et par hjerter. I 2010 startede vi for alvor op med V&S Design, hvor vi fik sat gang i en større produktion, stadig i vores lille værksted. Det har udviklet sig til flere typer hjerter, juletræer, stjerner og blomster opsatse i stål. For os er det vigtigt, at det er dansk håndlavet design af høj kvalitet.

Vores produkter fås med tre forskellige overflader behandlinger – Rå stål (der ruster), galvaniseret stål eller mat sort pulverlakeret stål, som er velegnet til haven, terrassen, ved din hoveddør og inde i huset.

Vi bestræber os på, at kvaliteten i vore produkter altid skal være høj og ensartet, dog med den forskellighed, der altid vil være i et naturprodukt, som den håndforarbejdet granit, vi anvender til fod på vore stålprodukter.

Vi pynter gerne vores produkter efter dine ønsker. Det kan være efter årstid eller til en speciel anledning, så som bryllup, kobber-, sølv- eller guldbryllup. Vi har også mulighed for, at pynte med lys, da vi forhandler Sirius lyskæder. Vores hjerter er et fint alternativ til en æresport eller i kirken ved bryllup.

Vi tilbyder også at du kan få pyntet de produkter, du tidligere har købt hos os.

I 2016 åbnede vi vores lille butik på hjemme adressen, så du kan komme og se vores produkter. Her har vi taget andre produkter ind, så som Cozy Living og Vintage Garden.

Vi holder gerne åben efter aftale, men ved højsæsoner, har vi ekstra åben som f.eks jul og påske. Op til jul laver vi gerne julemarked, hvor vi udvider butikken med et telt.

Hvis I er en gruppe, holder vi gerne åben en aftenen eller i en weekend, hvor vi er vært ved en kop kaffe.

Vi sætter stor pris på, at du oplever nærvær, og føler du får en personlig betjening, så du får lyst til at komme igen.