Returpolitik:
Du har 8 dages returret / fortrydelsesret på vores produkter.
Alle varer som sendes retur skal sendes i original emballage eller afleveres til et af vore afhentningssteder. Udgiften af returforsendelse afholdes af køber. Alt returnering sker på købers eget ansvar, køber kan således frit vælge hvilken måde hvorpå varen returneres. Såfremt en vare modtages retur i defekt eller beskadiget stand er det købers eget ansvar evt. at søge erstatning for det beskadigede indhold. Sælger kontakter hurtigst muligt efter modtagelsen af defekte/beskadigede pakker køber, og vil efterfølgende sende billeder af den/de beskadigede pakker samt evt. indhold. Opnår køber ikke erstatning for den beskadige varer sender sælger efter aftale varen retur til køber. Sælger vil endvidere være køber behjælpelig med dokumentation i form af billedmateriale og lign.

Pengene retur:
Vi returnerer beløbet til din konto hurtigst muligt, efter vi har modtaget varerne fra dig, husk at oplys reg. nr. og konto nr. Vi tilbagebetaler varens fulde købspris.

Reklamationsret og garanti:
Der ydes garanti mod fabriksfejl på alle vores produkter. Skulle det opstå at der er en fejl i produktet, bedes du sende produktet retur til os eller aflevere det ved et af vore afhentningssteder, hvor der efter aftale kan byttes til et nyt produkt.

Betaling:
Alle betalinger sker ved afhentningen, der betales til afhentningsstedet.
Hvis det er aftalt varen skal sendes, betales der altid forud.
Enten med MobilePay eller ved konto overførsel, der kan betales til:
Handelsbanken konto 7622-1277676

Konto på VS-Design.net:
Når du handler hos VS-Design.net kan du oprette en konto med dine personlige oplysninger. Vi sælger eller bruger dog ikke dine oplysninger til andet end formål ifbm. vores nethandel, medmindre dette kræves af myndighederne.

Når du anmelder en varer, skal sproget være moderat og på ingen måde køns og race diskriminerende, ellers forbeholder VS-Design.net sig retten til at fjerne din anmeldelse

Har du valgt at modtage vores nyhedsbrev, acceptere du at vi sender dig mail med nyheder, tilbud og andet, der har interesse for dig som kunde hos VS-Design.net Nyhedsbrevet kan til enhver tid annulleres.

Afhentning/levering:
Når du har bestilt en vare hos V&S Design, vælger du også det sted hvor du ønsker at afhente varen.
Du får et svar tilbage fra afhentningsstedet, når varen er klar til afhentning.
Hvis du ønsker varen sendt med fragtmand / GLS, betaler du for fragten. Vi vender tilbage med en pris på fragten inden vi afsender.

Forbehold:
Der tages forbehold for tryk- og tastefejl, prisændringer eller forkert prissætning samt udgåede varer.